LA RUCHE - Ambachtelijke werkplaats

FRANKRIJK
MEP

Les Amis de la Ruche, gelegen in het hart van Versailles, is een ambachtsatelier waar ongeveer vijftien jongeren samenkomen met Trisomie 21 en 85 vrijwilligers. Alles bij elkaar, over de workshops schilderen op hout, schilderen op porselein, knutselen, naaien, ze creëren, schilderen, naaien, knippen, ... De rijkdom van deze vereniging zit in de ontmoeting die het toelaat, iedereen komt graag kennismaken vrienden daar: en we kunnen je vertellen dat er een gekke sfeer hangt! Jaarlijks worden er 2 verkopen georganiseerd ten voordele van de Vrienden van de Bijenkorf. Wat een vreugde en wat een trots voor de jonge mensen om u daar te ontmoeten en u de vrucht van hun arbeid te presenteren, uitgevoerd met de hulp van de vrijwilligers die hen begeleiden en begeleiden, een mooiere erkenning is er niet!

#Iopneming betekent

#inclusionandart

U kunt ons vinden op:

Deze poll is gesloten. Je kunt erachter komen wie onze #GreatInitiatives-campagne heeft gewonnen als je meedoet op #WDSD22 om 18:00 uur CET in onze livestream op Facebook.

Logo_EUforTrisomy21

Over Eufortrisomy21.eu

Een platform voor de samenwerking van verenigingen, burgers en politici die samenwerken voor de viering van Wereld Downsyndroomdag, om de verstandelijke beperking in het algemeen en personen met trisomie 21 in het bijzonder (meest voorkomende verstandelijke beperking van genetische oorsprong, ook wel Downsyndroom genoemd) zichtbaar te maken. ).

Hulp nodig? twijfels? meer informatie?

  Vertaal deze pagina
[gtranslate]