Levens weven

SPANJE
MEP

"Hilando Vidas" (Weaving Lives) is een project van de UNICAP Foundation. Een project dat ernaar streeft dat elk individu zijn volledige potentieel bereikt. Het kind en de persoon die verantwoordelijk is voor hun opvoeding en onderwijs hebben het recht te worden geïnformeerd, begeleid en bijgestaan door gekwalificeerde professionals die, afgezien van het bieden van duidelijke, beknopte en nauwkeurige informatie, in staat zijn het fysieke en emotionele welzijn van die kinderen te verbeteren en gezinnen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen als gezinsleden en individuen.

#Iopneming betekent

Communicatie, Acceptatie

U kunt ons vinden op:

Deze poll is gesloten. Je kunt erachter komen wie onze #GreatInitiatives-campagne heeft gewonnen als je meedoet op #WDSD22 om 18:00 uur CET in onze livestream op Facebook.

Logo_EUforTrisomy21

Over Eufortrisomy21.eu

Een platform voor de samenwerking van verenigingen, burgers en politici die samenwerken voor de viering van Wereld Downsyndroomdag, om de verstandelijke beperking in het algemeen en personen met trisomie 21 in het bijzonder (meest voorkomende verstandelijke beperking van genetische oorsprong, ook wel Downsyndroom genoemd) zichtbaar te maken. ).

Hulp nodig? twijfels? meer informatie?

  Vertaal deze pagina
[gtranslate]