De toekomst is van ons

Neem deel aan onze door de EU gesponsorde online en persoonlijk gesponsorde evenementen op AutonomieZichtbaarheidGezondheid en Gelijke behandeling.

EN Co-Funded by the EU_POS

Over het project

De afgelopen twee jaar heeft EU for Trisomy 21 gewerkt aan het organiseren van een reeks online en persoonlijke evenementen om de essentiële elementen van onze missie te belichten, namelijk bewustwording en opkomen voor de rechten van mensen met #Trisomy21 in Europa en daarbuiten.

De toekomst is van ons is een door de EU gesponsord project dat bestaat uit drie online en één persoonlijke evenementen tussen nu en juli 2023. Nu de EU-verkiezingen in 2024 in aantocht zijn en veel mensen met het syndroom van Down voor het eerst mogen stemmen, willen we neem de tijd om de vier doelstellingen van de EU voor Trisomie 21 te benadrukken: Autonomie, Zichtbaarheid, Gezondheid en Gelijke behandeling.

Eén evenement tegelijk, EU for Trisomy 21 zal ervoor zorgen dat ons EU-brede netwerk is voorbereid op de komende verkiezingen - en nog belangrijker dat ze op ons zijn voorbereid! We geven het woord aan veldexperts, ouders en besluitvormers, en vooral aan Self Advocates: People with Down Syndrome om hun eigen verhalen en ervaringen te delen. Via onze evenementen krijgen onze deelnemers de kans om elkaar te ontmoeten, te discussiëren en met concrete oplossingen te komen om van deze wereld een betere plek te maken voor mensen met het syndroom van Down.

Logo_EUforTrisomy21

Over Eufortrisomy21.eu

Een platform voor de samenwerking van verenigingen, burgers en politici die samenwerken voor de viering van Wereld Downsyndroomdag, om de verstandelijke beperking in het algemeen en personen met trisomie 21 in het bijzonder (meest voorkomende verstandelijke beperking van genetische oorsprong, ook wel Downsyndroom genoemd) zichtbaar te maken. ).

Hulp nodig? twijfels? meer informatie?

  Vertaal deze pagina
[gtranslate]