Titoktartási és személyes adatok kezelési szabályzata

Ennek a titoktartási szabályzatnak az a célja, hogy meghatározza a Tombée du Nid által a "EU a 21. triszómiára" címkét, és megerősíti elkötelezettségét a tevékenységeink és küldetéseink keretében gyűjtött adatok bizalmasságának, integritásának és biztonságának a lehető legnagyobb mértékben megőrzése mellett.

Jelen szabályzat célja, hogy tájékoztassa Önt arról, hogyan gyűjtjük és kezeljük személyes adatait a jogszabályoknak megfelelően.

Kérjük, hogy rendszeresen tekintse át ezt a szabályzatot, amely frissíthető és kiegészíthető. A Tombée du Nid, az "EU for Trisomy 21" címke keretén belül, bármilyen új verziót felhív a figyelmedre, tetszőleges módon, beleértve az online vagy e-mailt is.

 

Ki gyűjti az Ön adatait?

A jelen szabályzat kizárólag az Association Tombée du Nid által végrehajtott feldolgozásra vonatkozik, a "EU a 21. triszómiáraA feldolgozásért az Association Tombée du Nid, amelyet jogi képviselője (4, Impasse Germaine 78480 VERNEUIL-SUR-SEINE) képvisel.

 

Milyen adatokat gyűjtünk?

A rendezvény lebonyolításához szükséges adatokat gyűjtjük"2021 a Triszómia 21-hez". Az információkat a weboldalunkon közvetlenül elérhető online regisztrációs űrlapok elküldésével közöljük. Közvetve közölhetik harmadik felek is, akik kapcsolatban állnak velünk vagy kapcsolatban állnak velünk. Ebben az esetben az érintetteket e-mailben értesítjük. a róluk gyűjtött adatokról.

Emiatt különféle adatokat gyűjthetünk a megfontolt céloknak megfelelően, mint például:

  • Azonosító adatok: vezetéknév, keresztnév, posta- és e-mail cím, telefonszám, születési idő, irányítószám, ország ...
  • Személyes adatok: családi helyzet, leírás (mit szeretsz, hobbid...), fotó...
  • Civil szervezet adatai: honlap, közösségi oldalak, egyesületének célja...

 

Milyen alapon és miért használjuk fel adatait?

Minden feldolgozást a Tombée du Nid egyesület végez, a "EU a 21. triszómiára" címke, az RGPD 6. cikkének megfelelő jogalappal rendelkezik, és főként jogos érdekünkön és az Ön hozzájárulásán alapul. Ezek azonban a 6. cikkben meghatározott egyéb jogalapok valamelyikén is alapulhatnak.

Így az adatokat elsősorban a következőkre gyűjtik:

  • Lehetővé teszi a 21-es triszómia megünneplésével kapcsolatos események megvalósulását 2021-ben,
  • Kommunikálni és tájékoztatni a résztvevőket az ezeken az eseményeken szervezett tevékenységekről,
  • Az európai parlamenti képviselőkkel, polgárokkal és nem kormányzati szervezetekkel fenntartott kapcsolatok megkönnyítése,
  • Tartsa be a törvényi kötelezettségeket.

 

Mennyi ideig őrizzük meg adatait?

keretein belül a „EU a Triszómia 21 számára" címke, a Tombée du nid egyesület az Ön személyes adatait addig őrzi meg, ameddig az ahhoz a művelethez szükséges, amelyhez azokat gyűjtötték, és a hatályos jogszabályoknak megfelelően, azzal, hogy:

  • A személyes adatok 2021-ben, azaz 2021. december 31-ét követően a 21. Triszómia megünneplésével kapcsolatos események végétől számított két (2) évig őrizhetők meg.
  • Az internethasználó terminálján elhelyezett sütiket tizenhárom (13) hónapig tárolják az első befizetésüktől számítva a felhasználó végberendezésén.
  • Harmadik fél elleni fellebbezés vagy vita esetén az Ön személyes adatait valamennyi jogorvoslati lehetőség lejártáig megőrizhetjük.

 

Adatátvitel nem történik. Nem kielégítő válasz esetén panaszt tehet a Cnil-nél (Commission nationale de l'informatique et des libertés), a személyes adatok védelméért felelős francia szervnél.

 

Ki férhet hozzá az Ön adataihoz?

Az adatokat csak a „Tombée du Nid” egyesülettel közöljük az „EU for Trisomy 21” címke keretében, önkénteseinkkel és szolgáltatóinkkal. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általunk kezelt adatokhoz csak az arra jogosult személyek férhessenek hozzá, a kitűzött cél szigorú teljesítése és jogszabályi kötelezettségeink teljesítése mellett.

Feldolgozásunk hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében ezeket közölhetjük külső címzettekkel, szolgáltatókkal és szakmai tanácsokkal, például számítógép-karbantartás és -biztonság, tárhely, weboldalaink kezelése és karbantartása, e-mailezés, kommunikáció megszervezése és kezelése terén. kampányok stb.

 

Hol tárolják az adatait?

Személyes adatait belső szervereinken tároljuk Franciaországban.

Milyen következményekkel jár, ha bizonyos információkat nem közölnek?

Űrlapjainkon megadjuk a kötelező információkat a csillag elhelyezésének fő céljára vonatkozóan.

 

Milyen biztonsági intézkedéseket alkalmazunk?

A Tombée du Nid az „EU for Trisomy 21” címke keretén belül elkötelezte magát amellett, hogy az általa gyűjtött személyes adatokat a lehető legnagyobb gondossággal és figyelemmel kezeli, és technikai, fizikai és szervezési intézkedéseket hajt végre annak érdekében, hogy lehetőség szerint megakadályozza a nyilvánosságra hozatalt. , módosítás vagy elérhetetlenség. A minimálisra csökkentő politikát is megvalósítjuk azáltal, hogy az adatgyűjtés körét a feltétlenül szükségesre csökkentjük.

 

Milyen jogai vannak?

A 2016/679-es Általános Adatvédelmi Szabályzat értelmében Ön jogosult az Önre vonatkozó adatok tájékoztatására, hozzáférésére és másolására, helyesbítésére és frissítésére, törlésére, hordozhatóságára, amennyiben e jogok érvényesítésének feltételei fennállnak.

Ugyanezen feltételek mellett az adatkezelés jogalapjától függően jogosult arra is, hogy korlátozza és tiltakozzon az Önre vonatkozó adatok kezelésével szemben. Ön bármikor visszavonhatja az adatkezeléshez adott hozzájárulását, ha az adatkezelés ezen a jogalapon történik, és feltéve, hogy az adatkezelés nem más jogalapon alapul.

A francia adatvédelmi törvény 40-1. cikke értelmében Önnek lehetősége van arra is, hogy utasításokat adjon személyes adatainak tárolására, törlésére és közlésére vonatkozóan az Ön halála után.

Tájékoztatjuk, hogy jogában áll panasszal élni a CNIL-nél, ha a velünk való kapcsolatfelvételt követően úgy ítéli meg, hogy az adatvédelemmel kapcsolatos jogait nem tartják tiszteletben.

 

Kihez fordulhat további információért vagy jogai gyakorlásához?

Jogait érvényes személyazonosságot igazoló okirat bemutatása esetén az alábbi elérhetőségeken keresztül gyakorolhatja:

o Postán: Association Tombée du Nid - 4, Impasse Germaine 78480 VERNEUIL-SUR-SEINE

o E-mailben: [email protected]

 

A sütikről

A jobb élmény garantálása érdekében ez az oldal csak cookie-kat használ a forgalom és a navigáció gördülékenységének figyelésére (Google Analytics). Ezeket a sütiket nem reklámozási vagy kereskedelmi célokra használják. Az oldal böngészésének folytatásával elfogadja a felhasználást.

 

Mi az a "süti"?

A „cookie” egy korlátozott méretű, általában betűkből és számokból álló fájl, amelyet a webszerver küld el az Ön számítógépének merevlemezén található böngésző cookie-fájljához. Ezek a szolgáltatások harmadik féltől származó cookie-kat használnak, amelyeket közvetlenül ezek a szolgáltatások helyeznek el.

Bármikor tájékozódhat, és beállíthatja cookie-jait, hogy elfogadják vagy elutasítsák azokat a böngészőjében. Az oldallal kapcsolatos preferenciáját globálisan vagy oldalanként jelezheti.

Ezeket a sütiket az operációs platform automatikusan generálja, az Association Tombée du Nid nem folytat tevékenységet a generálásuk során.

A használt platformoktól függően azonban lehetősége van ezek ellen tiltakozni, böngészője paramétereivel törölni vagy akár blokkolni is.

 

Adatvédelem és képjogok

Regisztrációs űrlapjainkon előfordulhat, hogy egy fényképet (nem kötelező kitölteni) adjon meg, amely felkerül ezen a weboldalon és/vagy a közösségi oldalakon. „EU a 21-es triszómiáért”. Ezeket az érintettek beleegyezésével terjesztik, akiknek jogukban áll hozzájárulásukat bármikor visszavonni.

The procedures for exercising this right are identical to those relating to the processing of personal data, i.e. by writing to the personal data protection manager of the Tombée du Nid association by post at the following postal address: Association Tombée du Nid - 4, Impasse Germaine - 78480 VERNEUIL SUR SEINE or by e-mail at the following address: contact@eufortrisomy21.eu accompanied by a copy of a valid identity card.