Titoktartási és személyes adatok kezelési szabályzata

The purpose of this confidentiality policy is to define the principles and guidelines implemented by EU for Trisomy 21 in the framework of the "EU a 21. triszómiára" címkét, és megerősíti elkötelezettségét a tevékenységeink és küldetéseink keretében gyűjtött adatok bizalmasságának, integritásának és biztonságának a lehető legnagyobb mértékben megőrzése mellett.

Jelen szabályzat célja, hogy tájékoztassa Önt arról, hogyan gyűjtjük és kezeljük személyes adatait a jogszabályoknak megfelelően.

We invite you to regularly review this policy, which may be updated and supplemented. EU for Trisomy 21 , within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, will bring any new version to your attention by any means of its choice, including online or by e-mail.

 

Ki gyűjti az Ön adatait?

The present policy concerns exclusively the processing implemented by EU for Trisomy 21, within the framework of the "EU a 21. triszómiára" label. EU for Trisomy 21, represented by its legal representative, Antonio Rosique 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium), is responsible for the processing.

 

Milyen adatokat gyűjtünk?

A rendezvény lebonyolításához szükséges adatokat gyűjtjük"2021 a Triszómia 21-hez". Az információkat a weboldalunkon közvetlenül elérhető online regisztrációs űrlapok elküldésével közöljük. Közvetve közölhetik harmadik felek is, akik kapcsolatban állnak velünk vagy kapcsolatban állnak velünk. Ebben az esetben az érintetteket e-mailben értesítjük. a róluk gyűjtött adatokról.

Emiatt különféle adatokat gyűjthetünk a megfontolt céloknak megfelelően, mint például:

  • Azonosító adatok: vezetéknév, keresztnév, posta- és e-mail cím, telefonszám, születési idő, irányítószám, ország ...
  • Személyes adatok: családi helyzet, leírás (mit szeretsz, hobbid...), fotó...
  • Civil szervezet adatai: honlap, közösségi oldalak, egyesületének célja...

 

Milyen alapon és miért használjuk fel adatait?

All processing carried out by EU for Trisomy 21, within the framework of the "EU a 21. triszómiára" címke, az RGPD 6. cikkének megfelelő jogalappal rendelkezik, és főként jogos érdekünkön és az Ön hozzájárulásán alapul. Ezek azonban a 6. cikkben meghatározott egyéb jogalapok valamelyikén is alapulhatnak.

Így az adatokat elsősorban a következőkre gyűjtik:

  • Lehetővé teszi a 21-es triszómia megünneplésével kapcsolatos események megvalósulását 2021-ben,
  • Kommunikálni és tájékoztatni a résztvevőket az ezeken az eseményeken szervezett tevékenységekről,
  • Az európai parlamenti képviselőkkel, polgárokkal és nem kormányzati szervezetekkel fenntartott kapcsolatok megkönnyítése,
  • Tartsa be a törvényi kötelezettségeket.

 

Mennyi ideig őrizzük meg adatait?

keretein belül a „EU a Triszómia 21 számára" label, the EU for Trisomy 21 association keeps your personal data for the time necessary for the operations for which they were collected and in compliance with the regulations in force, it being specified that :

  • A személyes adatok 2021-ben, azaz 2021. december 31-ét követően a 21. Triszómia megünneplésével kapcsolatos események végétől számított két (2) évig őrizhetők meg.
  • Az internethasználó terminálján elhelyezett sütiket tizenhárom (13) hónapig tárolják az első befizetésüktől számítva a felhasználó végberendezésén.
  • Harmadik fél elleni fellebbezés vagy vita esetén az Ön személyes adatait valamennyi jogorvoslati lehetőség lejártáig megőrizhetjük.

 

Adatátvitel nem történik. Nem kielégítő válasz esetén panaszt tehet a Cnil-nél (Commission nationale de l'informatique et des libertés), a személyes adatok védelméért felelős francia szervnél.

 

Ki férhet hozzá az Ön adataihoz?

The data is only communicated to the association EU for Trisomy 21 within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, to our volunteers and to our service providers. We make every effort to ensure that only authorized persons within the framework of the strict fulfillment of the purpose pursued and our legal obligations can have access to the data we process.

Feldolgozásunk hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében ezeket közölhetjük külső címzettekkel, szolgáltatókkal és szakmai tanácsokkal, például számítógép-karbantartás és -biztonság, tárhely, weboldalaink kezelése és karbantartása, e-mailezés, kommunikáció megszervezése és kezelése terén. kampányok stb.

 

Hol tárolják az adatait?

Személyes adatait belső szervereinken tároljuk Franciaországban.

Milyen következményekkel jár, ha bizonyos információkat nem közölnek?

Űrlapjainkon megadjuk a kötelező információkat a csillag elhelyezésének fő céljára vonatkozóan.

 

Milyen biztonsági intézkedéseket alkalmazunk?

EU for Trisomy 21, within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, is committed to treating the personal data it collects with the utmost care and attention and implements technical, physical and organizational measures to prevent, as far as possible, any disclosure, alteration or unavailability. We also implement a policy of minimization by reducing the scope of data collection to what is strictly necessary.

 

Milyen jogai vannak?

A 2016/679-es Általános Adatvédelmi Szabályzat értelmében Ön jogosult az Önre vonatkozó adatok tájékoztatására, hozzáférésére és másolására, helyesbítésére és frissítésére, törlésére, hordozhatóságára, amennyiben e jogok érvényesítésének feltételei fennállnak.

Ugyanezen feltételek mellett az adatkezelés jogalapjától függően jogosult arra is, hogy korlátozza és tiltakozzon az Önre vonatkozó adatok kezelésével szemben. Ön bármikor visszavonhatja az adatkezeléshez adott hozzájárulását, ha az adatkezelés ezen a jogalapon történik, és feltéve, hogy az adatkezelés nem más jogalapon alapul.

A francia adatvédelmi törvény 40-1. cikke értelmében Önnek lehetősége van arra is, hogy utasításokat adjon személyes adatainak tárolására, törlésére és közlésére vonatkozóan az Ön halála után.

Tájékoztatjuk, hogy jogában áll panasszal élni a CNIL-nél, ha a velünk való kapcsolatfelvételt követően úgy ítéli meg, hogy az adatvédelemmel kapcsolatos jogait nem tartják tiszteletben.

 

Kihez fordulhat további információért vagy jogai gyakorlásához?

Jogait érvényes személyazonosságot igazoló okirat bemutatása esetén az alábbi elérhetőségeken keresztül gyakorolhatja:

o By mail: Association EU for Trisomy 21 - 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium)

o By e-mail: contact@eufortrisomy21.eu

 

A sütikről

A jobb élmény garantálása érdekében ez az oldal csak cookie-kat használ a forgalom és a navigáció gördülékenységének figyelésére (Google Analytics). Ezeket a sütiket nem reklámozási vagy kereskedelmi célokra használják. Az oldal böngészésének folytatásával elfogadja a felhasználást.

 

Mi az a "süti"?

A „cookie” egy korlátozott méretű, általában betűkből és számokból álló fájl, amelyet a webszerver küld el az Ön számítógépének merevlemezén található böngésző cookie-fájljához. Ezek a szolgáltatások harmadik féltől származó cookie-kat használnak, amelyeket közvetlenül ezek a szolgáltatások helyeznek el.

Bármikor tájékozódhat, és beállíthatja cookie-jait, hogy elfogadják vagy elutasítsák azokat a böngészőjében. Az oldallal kapcsolatos preferenciáját globálisan vagy oldalanként jelezheti.

These cookies are automatically generated by the operating platform, the Association EU for Trisomy 21 has no action in their generation.

A használt platformoktól függően azonban lehetősége van ezek ellen tiltakozni, böngészője paramétereivel törölni vagy akár blokkolni is.

 

Adatvédelem és képjogok

Regisztrációs űrlapjainkon előfordulhat, hogy egy fényképet (nem kötelező kitölteni) adjon meg, amely felkerül ezen a weboldalon és/vagy a közösségi oldalakon. „EU a 21-es triszómiáért”. Ezeket az érintettek beleegyezésével terjesztik, akiknek jogukban áll hozzájárulásukat bármikor visszavonni.

The procedures for exercising this right are identical to those relating to the processing of personal data, i.e. by writing to the personal data protection manager of the EU for Trisomy 21 association by post at the following postal address: Association EU for Trisomy 21 - 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium)  or by e-mail at the following address: contact@eufortrisomy21.eu accompanied by a copy of a valid identity card.