Konfidentsiaalsus ja isikuandmete haldamise poliitika

Selle konfidentsiaalsuspoliitika eesmärk on määratleda põhimõtted ja suunised, mida Tombée du Nid rakendasEL Trisomy 21 jaoks"ja kinnitada oma pühendumust säilitada võimalikult palju oma tegevuse ja missioonide raames kogutavate andmete konfidentsiaalsust, terviklikkust ja turvalisust.

Selle poliitika eesmärk on teavitada teid viisidest, kuidas me teie isikuandmeid vastavalt määrustele kogume ja töötleme.

Kutsume teid neid reegleid regulaarselt üle vaatama, mida võidakse ajakohastada ja täiendada. Tombée du Nid märgise "EU for Trisomy 21" raames juhib teie tähelepanu mis tahes uuele versioonile mis tahes valitud viisil, sealhulgas veebis või e-posti teel.

 

Kes teie andmeid kogub?

Käesolev poliitika käsitleb ainult Tombée du Nidi assotsiatsiooni pooltEL Trisomy 21 jaoks"silt. Töötlemise eest vastutab ühing Tombée du Nid, mida esindab tema seaduslik esindaja 4, Impasse Germaine 78480 VERNEUIL-SUR-SEINE.

 

Milliseid andmeid me kogume?

Kogume sündmuse läbiviimiseks vajalikke andmeid "2021. aasta trisoomia". Teavet edastatakse veebipõhiste registreerimisvormide saatmisega, mis on otse kättesaadavad meie veebisaidil. Seda võivad kaudselt edastada ka kolmandad isikud, kes on meiega seotud või on nendega ühendust võtnud. Sellisel juhul teavitatakse asjaomaseid isikuid e-posti teel. Neil on võimalus neile juurde pääseda ja neile vastu olla.

Seega võidakse meid suunata koguma erinevaid andmeid vastavalt kaalutletud eesmärkidele, näiteks:

  • Identifitseerimisandmed: perekonnanimi, eesnimi, posti- ja e-posti aadress, telefoninumber, sünniaeg, sihtnumber, riik ...
  • Isikliku elu andmed: perekondlik olukord, kirjeldus (mis teile meeldib, teie hobid ...), foto ...
  • Vabaühenduste andmed: veebisait, sotsiaalsed võrgustikud, teie ühenduse eesmärk ...

 

Mis alusel ja miks me teie andmeid kasutame?

Kogu Tombée du Nidi assotsiatsiooni poolt läbi viidud töötlemineEL Trisomy 21 jaoks"sildil on õiguslik alus vastavalt RGPD artiklile 6 ja see põhineb peamiselt meie õigustatud huvidel ja teie nõusolekul. Kuid need võivad põhineda ka ühel muudest artiklis 6 sätestatud õiguslikest alustest.

Seega kogutakse andmeid peamiselt:

  • Võimaldage realiseerida sündmusi, mis on seotud 21. 21. trisoomia tähistamisega,
  • Suhelda ja teavitada osalejaid nendel üritustel korraldatud tegevustest,
  • Hõlbustada suhteid parlamendiliikmete, kodanike ja valitsusväliste organisatsioonidega,
  • Järgige juriidilisi kohustusi.

 

Kui kaua me teie andmeid säilitame?

Programmi raames "EL 21. trisoomia jaoks"silt, ühendus Tombée du nid hoiab teie isikuandmeid aja jooksul, mis on vajalik toiminguteks, mille jaoks need on kogutud, ja kooskõlas kehtivate määrustega, täpsustades, et:

  • Isikuandmeid võib säilitada kahe (2) aasta jooksul alates 21. trisoomia tähistamisega seotud sündmuste lõpust 2021. aastal, st pärast 31. detsembrit 2021.
  • Internetikasutaja terminali hoiustatud küpsiseid hoitakse kolmteist (13) kuud alates nende esimesest sissemakseist kasutaja lõppseadmesse.
  • Kui on kaebus kolmanda isiku vastu või vaidlus, võidakse teie isikuandmeid säilitada kuni kõigi edasikaebamisvõimaluste lõpuni.

 

Andmeedastust ei toimu. Mitterahuldava vastuse korral võite esitada kaebuse isikuandmete kaitse eest vastutavale Prantsusmaa asutusele Cnil (Commission nationale de l'informatique et des libertés).

 

Kellel on juurdepääs teie andmetele?

Andmeid edastatakse ainult ühendusele "Tombée du Nid" sildi "EU for Trisomy 21" raames, meie vabatahtlikele ja teenuseosutajatele. Me teeme kõik endast oleneva, et töödeldud andmetele saaksid juurdepääsu ainult volitatud isikud taotletava eesmärgi range täitmise ja meie juriidiliste kohustuste raames.

Meie töötlemise tõhususe ja turvalisuse tagamiseks võime neid edastada välistele adressaatidele, teenuse pakkujatele ja professionaalsele nõustamisele, näiteks arvuti hoolduse ja turvalisuse, meie veebisaitide majutamise, haldamise ja hooldamise, e-posti teel saatmise, kommunikatsiooni korraldamise ja haldamise osas. kampaaniad jne.

 

Kus teie andmeid hoitakse?

Teie isikuandmeid hoitakse meie siseserverites Prantsusmaal.

Millised on tagajärjed, kui teatavat teavet ei edastata?

Täpsustame oma vormides kohustusliku teabe tärniga kleepimise peamise eesmärgi kohta.

 

Milliseid turvameetmeid me rakendame?

Tombée du Nid on märgise "EU for Trisomy 21" raames pühendunud töötlema kogutud isikuandmeid ülima ettevaatlikkuse ja tähelepanuga ning rakendama tehnilisi, füüsilisi ja organisatsioonilisi meetmeid, et võimalusel vältida igasugust avalikustamist. , muutmine või kättesaamatus. Samuti rakendame minimeerimise poliitikat, vähendades andmete kogumise ulatust hädavajalikuks.

 

Mis on teie õigused?

Vastavalt isikuandmete kaitse üldmäärustele 2016/679 on teil õigus saada teavet, pääseda juurde ja kopeerida, parandada, ajakohastada, kustutada ja teisaldada teid puudutavaid andmeid tingimusel, et nende õiguste rakendamise tingimused on täidetud.

Samadel tingimustel on teil ka sõltuvalt töötlemise õiguslikust alusest õigus teid piiravate andmete töötlemist piirata ja vastu seista. Samuti võite igal ajal oma nõusoleku töötlemiseks tagasi võtta, kui töötlemine toimub sellel õiguslikul alusel ja tingimusel, et töötlemine ei põhine ka muul õiguslikul alusel.

Vastavalt Prantsuse andmekaitseseaduse artiklile 40-1 on teil ka võimalus anda juhiseid oma isikuandmete säilitamise, kustutamise ja edastamise kohta pärast teie surma.

Teavitame teid, et teil on õigus CNIL-ile kaebus esitada, kui leiate, et pärast meiega ühendust võtmist ei austata teie andmekaitsega seotud õigusi.

 

Kelle poole pöörduda lisateabe saamiseks või oma õiguste kasutamiseks?

Kui teil on kehtiv isikut tõendav dokument, võite meiega ühendust võttes kasutada oma õigusi:

o posti teel: Association Tombée du Nid - 4, Impasse Germaine 78480 VERNEUIL-SUR-SEINE

o e-posti teel: contact@eufortrisomy21.eu

 

Küpsiste kohta

Parema kogemuse tagamiseks kasutab see sait küpsiseid ainult liikluse ja navigeerimise sujuvuse jälgimiseks (Google Analytics). Neid küpsiseid ei kasutata reklaami ega ärilistel eesmärkidel. Jätkates selle saidi sirvimist, nõustute selle kasutamisega.

 

Mis on "küpsis"?

"Küpsis" on piiratud suurusega, tavaliselt tähtedest ja numbritest koosnev fail, mille veebiserver saadab teie arvuti kõvakettal asuva brauseri küpsisefaili. Need funktsioonid kasutavad kolmandate osapoolte küpsiseid, mille need teenused on otse hoiule andnud.

Võite igal ajal ennast teavitada ja seadistada oma küpsised oma veebibrauseris neid aktsepteerima või neist keelduma. Saate oma eelistuse näidata kas saidi jaoks globaalselt või lehe kaupa.

Need küpsised genereeritakse automaatselt operatsiooniplatvormi poolt, Association Tombée du Nidil pole nende genereerimisel mingeid toiminguid.

Kuid sõltuvalt kasutatavatest platvormidest on teil võimalus neile vastu astuda, need oma brauseri parameetrite abil kustutada või isegi blokeerida.

 

Privaatsus ja pildiõigused

Meie registreerimisvormides võidakse teil paluda esitada foto (mitte kohustuslik), mis postitatakse sellele veebisaidile ja / või "EL 21. trisoomia jaoks". Neid levitatakse asjaomaste isikute nõusolekul, kellel on õigus oma nõusolek igal ajal tagasi võtta.

Selle õiguse kasutamise protseduurid on identsed isikuandmete töötlemisega, st kirjutades ühenduse Tombée du Nid isikuandmete kaitse juhile posti teel järgmisel aadressil: Association Tombée du Nid - 4, Impasse Germaine - 78480 VERNEUIL SUR SEINE või e-posti aadressil järgmisel aadressil: contact@eufortrisomy21.eu, millele on lisatud kehtiva isikutunnistuse koopia.