Konfidentsiaalsus ja isikuandmete haldamise poliitika

The purpose of this confidentiality policy is to define the principles and guidelines implemented by EU for Trisomy 21 in the framework of the "EL Trisomy 21 jaoks"ja kinnitada oma pühendumust säilitada võimalikult palju oma tegevuse ja missioonide raames kogutavate andmete konfidentsiaalsust, terviklikkust ja turvalisust.

Selle poliitika eesmärk on teavitada teid viisidest, kuidas me teie isikuandmeid vastavalt määrustele kogume ja töötleme.

We invite you to regularly review this policy, which may be updated and supplemented. EU for Trisomy 21 , within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, will bring any new version to your attention by any means of its choice, including online or by e-mail.

 

Kes teie andmeid kogub?

The present policy concerns exclusively the processing implemented by EU for Trisomy 21, within the framework of the "EL Trisomy 21 jaoks" label. EU for Trisomy 21, represented by its legal representative, Antonio Rosique 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium), is responsible for the processing.

 

Milliseid andmeid me kogume?

Kogume sündmuse läbiviimiseks vajalikke andmeid "2021. aasta trisoomia". Teavet edastatakse veebipõhiste registreerimisvormide saatmisega, mis on otse kättesaadavad meie veebisaidil. Seda võivad kaudselt edastada ka kolmandad isikud, kes on meiega seotud või on nendega ühendust võtnud. Sellisel juhul teavitatakse asjaomaseid isikuid e-posti teel. Neil on võimalus neile juurde pääseda ja neile vastu olla.

Seega võidakse meid suunata koguma erinevaid andmeid vastavalt kaalutletud eesmärkidele, näiteks:

  • Identifitseerimisandmed: perekonnanimi, eesnimi, posti- ja e-posti aadress, telefoninumber, sünniaeg, sihtnumber, riik ...
  • Isikliku elu andmed: perekondlik olukord, kirjeldus (mis teile meeldib, teie hobid ...), foto ...
  • Vabaühenduste andmed: veebisait, sotsiaalsed võrgustikud, teie ühenduse eesmärk ...

 

Mis alusel ja miks me teie andmeid kasutame?

All processing carried out by EU for Trisomy 21, within the framework of the "EL Trisomy 21 jaoks"sildil on õiguslik alus vastavalt RGPD artiklile 6 ja see põhineb peamiselt meie õigustatud huvidel ja teie nõusolekul. Kuid need võivad põhineda ka ühel muudest artiklis 6 sätestatud õiguslikest alustest.

Seega kogutakse andmeid peamiselt:

  • Võimaldage realiseerida sündmusi, mis on seotud 21. 21. trisoomia tähistamisega,
  • Suhelda ja teavitada osalejaid nendel üritustel korraldatud tegevustest,
  • Hõlbustada suhteid parlamendiliikmete, kodanike ja valitsusväliste organisatsioonidega,
  • Järgige juriidilisi kohustusi.

 

Kui kaua me teie andmeid säilitame?

Programmi raames "EL 21. trisoomia jaoks" label, the EU for Trisomy 21 association keeps your personal data for the time necessary for the operations for which they were collected and in compliance with the regulations in force, it being specified that :

  • Isikuandmeid võib säilitada kahe (2) aasta jooksul alates 21. trisoomia tähistamisega seotud sündmuste lõpust 2021. aastal, st pärast 31. detsembrit 2021.
  • Internetikasutaja terminali hoiustatud küpsiseid hoitakse kolmteist (13) kuud alates nende esimesest sissemakseist kasutaja lõppseadmesse.
  • Kui on kaebus kolmanda isiku vastu või vaidlus, võidakse teie isikuandmeid säilitada kuni kõigi edasikaebamisvõimaluste lõpuni.

 

Andmeedastust ei toimu. Mitterahuldava vastuse korral võite esitada kaebuse isikuandmete kaitse eest vastutavale Prantsusmaa asutusele Cnil (Commission nationale de l'informatique et des libertés).

 

Kellel on juurdepääs teie andmetele?

The data is only communicated to the association EU for Trisomy 21 within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, to our volunteers and to our service providers. We make every effort to ensure that only authorized persons within the framework of the strict fulfillment of the purpose pursued and our legal obligations can have access to the data we process.

Meie töötlemise tõhususe ja turvalisuse tagamiseks võime neid edastada välistele adressaatidele, teenuse pakkujatele ja professionaalsele nõustamisele, näiteks arvuti hoolduse ja turvalisuse, meie veebisaitide majutamise, haldamise ja hooldamise, e-posti teel saatmise, kommunikatsiooni korraldamise ja haldamise osas. kampaaniad jne.

 

Kus teie andmeid hoitakse?

Teie isikuandmeid hoitakse meie siseserverites Prantsusmaal.

Millised on tagajärjed, kui teatavat teavet ei edastata?

Täpsustame oma vormides kohustusliku teabe tärniga kleepimise peamise eesmärgi kohta.

 

Milliseid turvameetmeid me rakendame?

EU for Trisomy 21, within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, is committed to treating the personal data it collects with the utmost care and attention and implements technical, physical and organizational measures to prevent, as far as possible, any disclosure, alteration or unavailability. We also implement a policy of minimization by reducing the scope of data collection to what is strictly necessary.

 

Mis on teie õigused?

Vastavalt isikuandmete kaitse üldmäärustele 2016/679 on teil õigus saada teavet, pääseda juurde ja kopeerida, parandada, ajakohastada, kustutada ja teisaldada teid puudutavaid andmeid tingimusel, et nende õiguste rakendamise tingimused on täidetud.

Samadel tingimustel on teil ka sõltuvalt töötlemise õiguslikust alusest õigus teid piiravate andmete töötlemist piirata ja vastu seista. Samuti võite igal ajal oma nõusoleku töötlemiseks tagasi võtta, kui töötlemine toimub sellel õiguslikul alusel ja tingimusel, et töötlemine ei põhine ka muul õiguslikul alusel.

Vastavalt Prantsuse andmekaitseseaduse artiklile 40-1 on teil ka võimalus anda juhiseid oma isikuandmete säilitamise, kustutamise ja edastamise kohta pärast teie surma.

Teavitame teid, et teil on õigus CNIL-ile kaebus esitada, kui leiate, et pärast meiega ühendust võtmist ei austata teie andmekaitsega seotud õigusi.

 

Kelle poole pöörduda lisateabe saamiseks või oma õiguste kasutamiseks?

Kui teil on kehtiv isikut tõendav dokument, võite meiega ühendust võttes kasutada oma õigusi:

o By mail: Association EU for Trisomy 21 - 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium)

o By e-mail: contact@eufortrisomy21.eu

 

Küpsiste kohta

Parema kogemuse tagamiseks kasutab see sait küpsiseid ainult liikluse ja navigeerimise sujuvuse jälgimiseks (Google Analytics). Neid küpsiseid ei kasutata reklaami ega ärilistel eesmärkidel. Jätkates selle saidi sirvimist, nõustute selle kasutamisega.

 

Mis on "küpsis"?

"Küpsis" on piiratud suurusega, tavaliselt tähtedest ja numbritest koosnev fail, mille veebiserver saadab teie arvuti kõvakettal asuva brauseri küpsisefaili. Need funktsioonid kasutavad kolmandate osapoolte küpsiseid, mille need teenused on otse hoiule andnud.

Võite igal ajal ennast teavitada ja seadistada oma küpsised oma veebibrauseris neid aktsepteerima või neist keelduma. Saate oma eelistuse näidata kas saidi jaoks globaalselt või lehe kaupa.

These cookies are automatically generated by the operating platform, the Association EU for Trisomy 21 has no action in their generation.

Kuid sõltuvalt kasutatavatest platvormidest on teil võimalus neile vastu astuda, need oma brauseri parameetrite abil kustutada või isegi blokeerida.

 

Privaatsus ja pildiõigused

Meie registreerimisvormides võidakse teil paluda esitada foto (mitte kohustuslik), mis postitatakse sellele veebisaidile ja / või "EL 21. trisoomia jaoks". Neid levitatakse asjaomaste isikute nõusolekul, kellel on õigus oma nõusolek igal ajal tagasi võtta.

The procedures for exercising this right are identical to those relating to the processing of personal data, i.e. by writing to the personal data protection manager of the EU for Trisomy 21 association by post at the following postal address: Association EU for Trisomy 21 - 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium)  or by e-mail at the following address: contact@eufortrisomy21.eu accompanied by a copy of a valid identity card.