Luottamuksellisuus ja henkilötietojen hallintakäytäntö

The purpose of this confidentiality policy is to define the principles and guidelines implemented by EU for Trisomy 21 in the framework of the "EU Trisomy 21: lle"merkitä ja vahvistaa sitoutumisensa säilyttää mahdollisimman paljon toimintamme ja tehtäviemme yhteydessä keräämiemme tietojen luottamuksellisuus, eheys ja turvallisuus.

Tämän käytännön tarkoituksena on kertoa sinulle tavasta, jolla keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi määräysten mukaisesti.

We invite you to regularly review this policy, which may be updated and supplemented. EU for Trisomy 21 , within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, will bring any new version to your attention by any means of its choice, including online or by e-mail.

 

Kuka kerää tietojasi?

The present policy concerns exclusively the processing implemented by EU for Trisomy 21, within the framework of the "EU Trisomy 21: lle" label. EU for Trisomy 21, represented by its legal representative, Antonio Rosique 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium), is responsible for the processing.

 

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tapahtuman toteuttamiseen tarvittavia tietoja "2021 Trisomy 21: lle". Tiedot välitetään lähettämällä online-rekisteröintilomakkeita, jotka ovat suoraan verkkosivustollamme. Ne voivat välittää välillisesti myös kolmannet osapuolet, jotka ovat yhteydessä meihin tai ovat yhteydessä meihin. Tällöin asianomaisille henkilöille ilmoitetaan sähköpostitse. Heillä on mahdollisuus tutustua niihin ja vastustaa sitä.

Siksi meidät voidaan ohjata keräämään erilaisia tietoja harkittujen tarkoitusten mukaisesti, kuten:

  • Tunnistetiedot: sukunimi, etunimi, posti- ja sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymäaika, postinumero, maa ...
  • Henkilökohtaisen elämän tiedot: perhetilanne, kuvaus (mitä pidät, harrastuksesi ...), valokuva ...
  • Kansalaisjärjestöjen tiedot: verkkosivusto, sosiaaliset verkostot, yhdistyksen tarkoitus ...

 

Millä perusteella ja miksi käytämme tietojasi?

All processing carried out by EU for Trisomy 21, within the framework of the "EU Trisomy 21: lle"merkinnällä on RGPD: n 6 artiklan mukainen oikeusperusta ja se perustuu pääasiassa oikeutettuun etuomme ja suostumukseesi. Ne voivat kuitenkin perustua myös johonkin muuhun 6 artiklassa säädettyyn oikeusperustaan.

Näin ollen tietoja kerätään pääasiassa:

  • Sallikaa tapahtumia, jotka liittyvät trisomian 21 juhliin vuonna 2021,
  • Kerro ja kerro osallistujille näissä tapahtumissa järjestetyistä toimista,
  • Helpottaa suhteita parlamentin jäseniin, kansalaisiin ja kansalaisjärjestöihin,
  • Noudata lakisääteisiä velvoitteita.

 

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Ohjelman puitteissa "EU Trisomy 21: lle" label, the EU for Trisomy 21 association keeps your personal data for the time necessary for the operations for which they were collected and in compliance with the regulations in force, it being specified that :

  • Henkilötietoja voidaan säilyttää kahden (2) vuoden ajan Trisomy 21 -juhlaan liittyvien tapahtumien päättymisestä vuonna 2021 eli 31. joulukuuta 2021 jälkeen.
  • Internet-käyttäjän päätelaitteeseen tallennettuja evästeitä säilytetään 13 (13) kuukauden ajan heidän ensimmäisestä talletuksestaan käyttäjän päätelaitteeseen.
  • Kun valitusta tehdään kolmannesta osapuolesta tai riita, henkilötietojasi voidaan säilyttää kaikkien muutoksenhakukeinojen päättymiseen saakka.

 

Tiedonsiirtoa ei suoriteta. Jos vastaus on epätyydyttävä, voit tehdä valituksen Cnilille (Commission nationale de l'informatique et des libertés), joka on henkilötietojen suojan varmistamisesta vastaava ranskalainen elin.

 

Kenellä on pääsy tietoihisi?

The data is only communicated to the association EU for Trisomy 21 within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, to our volunteers and to our service providers. We make every effort to ensure that only authorized persons within the framework of the strict fulfillment of the purpose pursued and our legal obligations can have access to the data we process.

Käsittelymme tehokkuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi voimme välittää ne ulkoisille vastaanottajille, palveluntarjoajille ja asiantuntijaneuvoja esimerkiksi tietokoneiden ylläpidon ja tietoturvan, verkkosivustojemme ylläpidon, ylläpidon, sähköpostin, viestinnän organisoinnin ja hallinnan osalta. kampanjat jne.

 

Mihin tietosi on tallennettu?

Henkilötietosi tallennetaan sisäisille palvelimillemme Ranskassa.

Mitä seurauksia on, jos tiettyjä tietoja ei välitetä?

Määritämme lomakkeissamme pakolliset tiedot tähdän kiinnittämisen päätavoitteesta.

 

Mitä turvatoimia toteutamme?

EU for Trisomy 21, within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, is committed to treating the personal data it collects with the utmost care and attention and implements technical, physical and organizational measures to prevent, as far as possible, any disclosure, alteration or unavailability. We also implement a policy of minimization by reducing the scope of data collection to what is strictly necessary.

 

Mitkä ovat oikeutesi?

Tietosuojasääntöjen 2016/679 mukaisesti sinulla on oikeus saada tietoja, käyttää ja kopioida, oikaista ja päivittää, poistaa ja siirtää sinua koskevia tietoja edellyttäen, että näiden oikeuksien soveltamisen ehdot täyttyvät.

Samoilla ehdoilla sinulla on myös oikeus rajoittaa ja vastustaa sinua koskevien tietojen käsittelyä käsittelyn oikeusperustasta riippuen. Voit myös peruuttaa suostumuksesi käsittelyyn milloin tahansa, jos käsittely tapahtuu tällä oikeusperustalla ja edellyttäen, että käsittely ei perustu myöskään muuhun oikeusperustaan.

Ranskan tietosuojalain 40-1 §: n mukaisesti sinulla on myös mahdollisuus antaa ohjeita henkilötietojesi säilyttämisestä, poistamisesta ja kommunikoinnista kuolemasi jälkeen.

Ilmoitamme sinulle, että sinulla on oikeus tehdä valitus CNIL: lle, jos katsot yhteydenoton jälkeen, että tietosuojaasi koskevia oikeuksiasi ei kunnioiteta.

 

Kenen puoleen haluat lisätietoja tai käyttää oikeuksiasi?

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä edellyttäen, että henkilöllisyystodistus on voimassa.

o By mail: Association EU for Trisomy 21 - 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium)

o By e-mail: contact@eufortrisomy21.eu

 

Tietoja evästeistä

Paremman kokemuksen takaamiseksi tämä sivusto käyttää evästeitä vain liikenteen ja navigoinnin sujuvuuden seuraamiseen (Google Analytics). Näitä evästeitä ei käytetä mainontaan tai kaupallisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän sivuston selaamista hyväksyt tämän käytön.

 

Mikä on "eväste"?

"Eväste" on rajoitetun kokoinen, yleensä kirjaimista ja numeroista koostuva tiedosto, jonka verkkopalvelin lähettää tietokoneen kiintolevyllä sijaitsevan selaimen evästetiedostoon. Nämä ominaisuudet käyttävät näiden palvelujen suoraan tallettamia kolmannen osapuolen evästeitä.

Voit milloin tahansa ilmoittaa itsellesi ja asettaa evästeesi hyväksymään tai hylkäämään ne selaimessasi. Voit ilmoittaa mieltymyksesi joko maailmanlaajuisesti sivustolle tai sivun mukaan.

These cookies are automatically generated by the operating platform, the Association EU for Trisomy 21 has no action in their generation.

Käytetyistä alustoista riippuen sinulla on kuitenkin mahdollisuus vastustaa niitä, poistaa ne selaimesi parametreilla tai jopa estää ne.

 

Yksityisyys ja kuvan oikeudet

Rekisteröintilomakkeissamme sinua saatetaan pyytää toimittamaan valokuva (ei pakollinen), joka lähetetään tälle verkkosivustolle ja / tai "EU Trisomy 21: lle". Ne jaetaan asianomaisten suostumuksella, joilla on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa.

The procedures for exercising this right are identical to those relating to the processing of personal data, i.e. by writing to the personal data protection manager of the EU for Trisomy 21 association by post at the following postal address: Association EU for Trisomy 21 - 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium)  or by e-mail at the following address: contact@eufortrisomy21.eu accompanied by a copy of a valid identity card.