Luottamuksellisuus ja henkilötietojen hallintakäytäntö

Luottamuksellisuus ja henkilötietojen hallintakäytäntö

Tämän salassapitokäytännön tarkoituksena on määritellä EU:n Trisomy 21:n osalta toteuttamat periaatteet ja ohjeet "EU Trisomy 21: lle"merkitä ja vahvistaa sitoutumisensa säilyttää mahdollisimman paljon toimintamme ja tehtäviemme yhteydessä keräämiemme tietojen luottamuksellisuus, eheys ja turvallisuus.

Tämän käytännön tarkoituksena on kertoa sinulle tavasta, jolla keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi määräysten mukaisesti.

Pyydämme sinua tutustumaan säännöllisesti tähän käytäntöön, jota voidaan päivittää ja täydentää. EU for Trisomy 21 "EU for Trisomy 21" -merkin puitteissa tuo kaikki uudet versiot tietoosi haluamallaan tavalla, mukaan lukien verkossa tai sähköpostitse.

 

Kuka kerää tietojasi?

Tämä käytäntö koskee yksinomaan EU:n Trisomy 21:n käsittelyä "EU Trisomy 21: lleEU for Trisomy 21, jota edustaa sen laillinen edustaja Antonio Rosique 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgia), on vastuussa käsittelystä.

 

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tapahtuman toteuttamiseen tarvittavia tietoja "2021 Trisomy 21: lle". Tiedot välitetään lähettämällä online-rekisteröintilomakkeita, jotka ovat suoraan verkkosivustollamme. Ne voivat välittää välillisesti myös kolmannet osapuolet, jotka ovat yhteydessä meihin tai ovat yhteydessä meihin. Tällöin asianomaisille henkilöille ilmoitetaan sähköpostitse. Heillä on mahdollisuus tutustua niihin ja vastustaa sitä.

Siksi meidät voidaan ohjata keräämään erilaisia tietoja harkittujen tarkoitusten mukaisesti, kuten:

  • Tunnistetiedot: sukunimi, etunimi, posti- ja sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymäaika, postinumero, maa ...
  • Henkilökohtaisen elämän tiedot: perhetilanne, kuvaus (mitä pidät, harrastuksesi ...), valokuva ...
  • Kansalaisjärjestöjen tiedot: verkkosivusto, sosiaaliset verkostot, yhdistyksen tarkoitus ...

 

Millä perusteella ja miksi käytämme tietojasi?

Kaikki käsittely, jonka EU suorittaa Trisomy 21:n osalta "EU Trisomy 21: lle"merkinnällä on RGPD: n 6 artiklan mukainen oikeusperusta ja se perustuu pääasiassa oikeutettuun etuomme ja suostumukseesi. Ne voivat kuitenkin perustua myös johonkin muuhun 6 artiklassa säädettyyn oikeusperustaan.

Näin ollen tietoja kerätään pääasiassa:

  • Sallikaa tapahtumia, jotka liittyvät trisomian 21 juhliin vuonna 2021,
  • Kerro ja kerro osallistujille näissä tapahtumissa järjestetyistä toimista,
  • Helpottaa suhteita parlamentin jäseniin, kansalaisiin ja kansalaisjärjestöihin,
  • Noudata lakisääteisiä velvoitteita.

 

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Ohjelman puitteissa "EU Trisomy 21: lle" -merkki, EU for Trisomy 21 -yhdistys säilyttää henkilötietojasi sen ajan, joka on tarpeen niiden toimintojen kannalta, joita varten ne on kerätty, voimassa olevien määräysten mukaisesti, mutta täsmentää, että:

  • Henkilötietoja voidaan säilyttää kahden (2) vuoden ajan Trisomy 21 -juhlaan liittyvien tapahtumien päättymisestä vuonna 2021 eli 31. joulukuuta 2021 jälkeen.
  • Internet-käyttäjän päätelaitteeseen tallennettuja evästeitä säilytetään 13 (13) kuukauden ajan heidän ensimmäisestä talletuksestaan käyttäjän päätelaitteeseen.
  • Kun valitusta tehdään kolmannesta osapuolesta tai riita, henkilötietojasi voidaan säilyttää kaikkien muutoksenhakukeinojen päättymiseen saakka.

 

Tiedonsiirtoa ei suoriteta. Jos vastaus on epätyydyttävä, voit tehdä valituksen Cnilille (Commission nationale de l'informatique et des libertés), joka on henkilötietojen suojan varmistamisesta vastaava ranskalainen elin.

 

Kenellä on pääsy tietoihisi?

Tiedot välitetään vain EU for Trisomy 21 -järjestölle EU for Trisomy 21 -merkin puitteissa, vapaaehtoisillemme ja palveluntarjoajillemme. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että vain valtuutetut henkilöt pääsevät käsiksi käsittelemiimme tietoihin tiukasti tavoitellun tarkoituksen ja lakisääteisten velvoitteidemme mukaisesti.

Käsittelymme tehokkuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi voimme välittää ne ulkoisille vastaanottajille, palveluntarjoajille ja asiantuntijaneuvoja esimerkiksi tietokoneiden ylläpidon ja tietoturvan, verkkosivustojemme ylläpidon, ylläpidon, sähköpostin, viestinnän organisoinnin ja hallinnan osalta. kampanjat jne.

 

Mihin tietosi on tallennettu?

Henkilötietosi tallennetaan sisäisille palvelimillemme Ranskassa.

Mitä seurauksia on, jos tiettyjä tietoja ei välitetä?

Määritämme lomakkeissamme pakolliset tiedot tähdän kiinnittämisen päätavoitteesta.

 

Mitä turvatoimia toteutamme?

EU for Trisomy 21 "EU for Trisomy 21" -merkin puitteissa on sitoutunut käsittelemään keräämiään henkilötietoja äärimmäisen huolellisesti ja huolellisesti ja toteuttaa teknisiä, fyysisiä ja organisatorisia toimenpiteitä estääkseen mahdollisuuksien mukaan paljastaminen, muuttaminen tai saatavuus. Toteutamme myös minimointipolitiikan vähentämällä tiedonkeruun laajuutta ehdottoman välttämättömään.

 

Mitkä ovat oikeutesi?

Tietosuojasääntöjen 2016/679 mukaisesti sinulla on oikeus saada tietoja, käyttää ja kopioida, oikaista ja päivittää, poistaa ja siirtää sinua koskevia tietoja edellyttäen, että näiden oikeuksien soveltamisen ehdot täyttyvät.

Samoilla ehdoilla sinulla on myös oikeus rajoittaa ja vastustaa sinua koskevien tietojen käsittelyä käsittelyn oikeusperustasta riippuen. Voit myös peruuttaa suostumuksesi käsittelyyn milloin tahansa, jos käsittely tapahtuu tällä oikeusperustalla ja edellyttäen, että käsittely ei perustu myöskään muuhun oikeusperustaan.

Ranskan tietosuojalain 40-1 §: n mukaisesti sinulla on myös mahdollisuus antaa ohjeita henkilötietojesi säilyttämisestä, poistamisesta ja kommunikoinnista kuolemasi jälkeen.

Ilmoitamme sinulle, että sinulla on oikeus tehdä valitus CNIL: lle, jos katsot yhteydenoton jälkeen, että tietosuojaasi koskevia oikeuksiasi ei kunnioiteta.

 

Kenen puoleen haluat lisätietoja tai käyttää oikeuksiasi?

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä edellyttäen, että henkilöllisyystodistus on voimassa.

o Postitse: Association EU for Trisomy 21-13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgia)

o By e-mail: contact@eufortrisomy21.eu

 

Tietoja evästeistä

Paremman kokemuksen takaamiseksi tämä sivusto käyttää evästeitä vain liikenteen ja navigoinnin sujuvuuden seuraamiseen (Google Analytics). Näitä evästeitä ei käytetä mainontaan tai kaupallisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän sivuston selaamista hyväksyt tämän käytön.

 

Mikä on "eväste"?

"Eväste" on rajoitetun kokoinen, yleensä kirjaimista ja numeroista koostuva tiedosto, jonka verkkopalvelin lähettää tietokoneen kiintolevyllä sijaitsevan selaimen evästetiedostoon. Nämä ominaisuudet käyttävät näiden palvelujen suoraan tallettamia kolmannen osapuolen evästeitä.

Voit milloin tahansa ilmoittaa itsellesi ja asettaa evästeesi hyväksymään tai hylkäämään ne selaimessasi. Voit ilmoittaa mieltymyksesi joko maailmanlaajuisesti sivustolle tai sivun mukaan.

Käyttöympäristö luo nämä evästeet automaattisesti, eikä Association EU for Trisomy 21 ole toiminut niiden luomisessa.

Käytetyistä alustoista riippuen sinulla on kuitenkin mahdollisuus vastustaa niitä, poistaa ne selaimesi parametreilla tai jopa estää ne.

 

Yksityisyys ja kuvan oikeudet

Rekisteröintilomakkeissamme sinua saatetaan pyytää toimittamaan valokuva (ei pakollinen), joka lähetetään tälle verkkosivustolle ja / tai "EU Trisomy 21: lle". Ne jaetaan asianomaisten suostumuksella, joilla on oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa.

The procedures for exercising this right are identical to those relating to the processing of personal data, i.e. by writing to the personal data protection manager of the EU for Trisomy 21 association by post at the following postal address: Association EU for Trisomy 21 - 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium)  or by e-mail at the following address: contact@eufortrisomy21.eu accompanied by a copy of a valid identity card.