Konfidencialitātes un personas datu pārvaldības politika

The purpose of this confidentiality policy is to define the principles and guidelines implemented by EU for Trisomy 21 in the framework of the "ES Trisomy 21" marķējumu un apliecināt savu apņemšanos pēc iespējas saglabāt to datu konfidencialitāti, integritāti un drošību, kurus apkopojam mūsu darbību un misiju kontekstā.

Šīs politikas mērķis ir informēt jūs par veidu, kādā mēs ievācam un apstrādājam jūsu personas datus saskaņā ar normatīvajiem aktiem.

We invite you to regularly review this policy, which may be updated and supplemented. EU for Trisomy 21 , within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, will bring any new version to your attention by any means of its choice, including online or by e-mail.

 

Kas vāc jūsu datus?

The present policy concerns exclusively the processing implemented by EU for Trisomy 21, within the framework of the "ES Trisomy 21" label. EU for Trisomy 21, represented by its legal representative, Antonio Rosique 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium), is responsible for the processing.

 

Kādus datus mēs apkopojam?

Mēs apkopojam datus, kas nepieciešami pasākuma norisei "2021. gads Trisomy 21". Informācija tiek paziņota, nosūtot tiešsaistes reģistrācijas veidlapas, kas ir tieši pieejamas mūsu tīmekļa vietnē. To var arī netieši paziņot trešās personas, kuras ir saistītas ar mums vai sazinās ar mums. Šādā gadījumā attiecīgās personas tiks informētas pa e-pastu viņiem būs iespēja tiem piekļūt un iebilst pret to.

Tādējādi mēs varam vākt dažādus datus atbilstoši apsvērtajiem mērķiem, piemēram:

  • Identifikācijas dati: uzvārds, vārds, pasta un e-pasta adrese, tālruņa numurs, dzimšanas datums, pasta indekss, valsts ...
  • Personīgās dzīves dati: ģimenes stāvoklis, apraksts (kas patīk, hobiji...), foto...
  • NVO dati: mājas lapa, sociālie tīkli, Jūsu biedrības mērķis...

 

Uz kāda pamata un kāpēc mēs izmantojam jūsu datus?

All processing carried out by EU for Trisomy 21, within the framework of the "ES Trisomy 21" marķējumam ir juridisks pamats saskaņā ar RGPD 6. pantu, un tas galvenokārt ir balstīts uz mūsu likumīgajām interesēm un jūsu piekrišanu. Tomēr tie var būt balstīti arī uz kādu no citiem juridiskajiem pamatiem, kas paredzēti 6. pantā.

Tādējādi dati galvenokārt tiek vākti par:

  • Atļaut realizēt pasākumus, kas saistīti ar 21. trisomijas svinībām 2021. gadā,
  • Sazināties un informēt dalībniekus par šajos pasākumos organizētajām aktivitātēm,
  • Veicināt attiecības ar Eiropas Parlamenta deputātiem, pilsoņiem un NVO,
  • Ievērot juridiskos pienākumus.

 

Cik ilgi mēs glabājam jūsu datus?

Ietvaros "ES Trisomy 21" label, the EU for Trisomy 21 association keeps your personal data for the time necessary for the operations for which they were collected and in compliance with the regulations in force, it being specified that :

  • Personas datus var glabāt divus (2) gadus no notikumu beigām, kas saistīti ar Trisomy 21 svinībām 2021. gadā, ti, pēc 2021. gada 31. decembra.
  • Interneta lietotāja terminālī noglabātās sīkdatnes tiek glabātas trīspadsmit (13) mēnešus no to pirmās iemaksas lietotāja gala iekārtā.
  • Ja tiek iesniegta apelācija pret trešo personu vai strīds, jūsu personas dati var tikt glabāti līdz visu pārsūdzības iespēju termiņa beigām.

 

Datu pārsūtīšana netiek veikta. Neapmierinošas atbildes gadījumā varat iesniegt sūdzību Cnil (Commission nationale de l'informatique et des libertés), Francijas iestādei, kas ir atbildīga par personas datu aizsardzības nodrošināšanu.

 

Kam ir piekļuve jūsu datiem?

The data is only communicated to the association EU for Trisomy 21 within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, to our volunteers and to our service providers. We make every effort to ensure that only authorized persons within the framework of the strict fulfillment of the purpose pursued and our legal obligations can have access to the data we process.

Lai nodrošinātu mūsu apstrādes efektivitāti un drošību, mēs varam tos paziņot ārējiem saņēmējiem, pakalpojumu sniedzējiem un profesionālus padomus, piemēram, par datoru apkopi un drošību, mitināšanu, mūsu vietņu pārvaldību un uzturēšanu, e-pastu sūtīšanu, saziņas organizēšanu un pārvaldību. kampaņas utt.

 

Kur tiek glabāti jūsu dati?

Jūsu personas dati tiek glabāti mūsu iekšējos serveros Francijā.

Kādas ir sekas, ja noteikta informācija netiek paziņota?

Mēs savās veidlapās norādām obligāto informāciju saistībā ar zvaigznītes pievienošanas galveno mērķi.

 

Kādus drošības pasākumus mēs īstenojam?

EU for Trisomy 21, within the framework of the "EU for Trisomy 21" label, is committed to treating the personal data it collects with the utmost care and attention and implements technical, physical and organizational measures to prevent, as far as possible, any disclosure, alteration or unavailability. We also implement a policy of minimization by reducing the scope of data collection to what is strictly necessary.

 

Kādas ir jūsu tiesības?

Saskaņā ar Vispārīgajiem datu aizsardzības noteikumiem 2016/679 jums ir tiesības uz informāciju, piekļūt un kopēt, labot un atjaunināt, dzēst, pārnesamību ar jums saistītiem datiem, ja ir izpildīti šo tiesību piemērošanas nosacījumi.

Ar tādiem pašiem nosacījumiem atkarībā no apstrādes tiesiskā pamata jums ir arī tiesības ierobežot datu apstrādi un iebilst pret to. Jūs varat arī jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu apstrādei, ja apstrāde tiek veikta uz šī tiesiskā pamata un ar nosacījumu, ka apstrāde nav balstīta arī uz citu juridisku pamatu.

Saskaņā ar Francijas Datu aizsardzības likuma 40.-1. pantu jums ir arī iespēja sniegt norādījumus par jūsu personas datu uzglabāšanu, dzēšanu un paziņošanu pēc jūsu nāves.

Informējam, ka jums ir tiesības iesniegt sūdzību CNIL, ja pēc sazināšanās ar mums uzskatāt, ka jūsu tiesības saistībā ar datu aizsardzību netiek ievērotas.

 

Pie kā sazināties, lai iegūtu vairāk informācijas vai izmantotu savas tiesības?

Ja ir uzrādīts derīgs identitāti apliecinošs dokuments, jūs varat īstenot savas tiesības, sazinoties ar mums:

o By mail: Association EU for Trisomy 21 - 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium)

o By e-mail: contact@eufortrisomy21.eu

 

Par sīkdatnēm

Lai garantētu jums labāku pieredzi, šī vietne izmanto tikai sīkfailus, lai uzraudzītu trafiku un navigācijas plūstamību (Google Analytics). Šīs sīkdatnes netiek izmantotas reklāmas vai komerciāliem nolūkiem. Turpinot pārlūkot šo vietni, jūs piekrītat izmantošanai.

 

Kas ir "sīkdatne"?

"Sīkfails" ir ierobežota izmēra fails, kas parasti sastāv no burtiem un cipariem, ko tīmekļa serveris nosūta uz pārlūkprogrammas sīkfailu failu, kas atrodas jūsu datora cietajā diskā. Šīs funkcijas izmanto trešo pušu sīkfailus, ko tieši deponējuši šie pakalpojumi.

Jūs jebkurā laikā varat informēt sevi un iestatīt sīkfailus, lai tie pieņemtu vai noraidītu jūsu tīmekļa pārlūkprogrammā. Jūs varēsiet norādīt savu izvēli vietnei globāli vai pēc lapas.

These cookies are automatically generated by the operating platform, the Association EU for Trisomy 21 has no action in their generation.

Tomēr atkarībā no izmantotajām platformām jums ir iespēja pret tām iebilst, dzēst tās, izmantojot pārlūkprogrammas parametrus vai pat bloķēt.

 

Privātuma un attēlu tiesības

Mūsu reģistrācijas veidlapās jums var tikt lūgts iesniegt fotogrāfiju (nav obligāta), kas tiks ievietota šajā tīmekļa vietnē un/vai personas sociālajos tīklos. "ES Trisomy 21". Tie tiek izplatīti ar attiecīgo personu piekrišanu, kurām ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu.

The procedures for exercising this right are identical to those relating to the processing of personal data, i.e. by writing to the personal data protection manager of the EU for Trisomy 21 association by post at the following postal address: Association EU for Trisomy 21 - 13, Clos des Pervenches 1300 - Limal (Belgium)  or by e-mail at the following address: contact@eufortrisomy21.eu accompanied by a copy of a valid identity card.