Konfidencialitātes un personas datu pārvaldības politika

Šīs konfidencialitātes politikas mērķis ir definēt principus un vadlīnijas, ko Tombée du Nid īsteno saistībā ar "ES Trisomy 21" marķējumu un apliecināt savu apņemšanos pēc iespējas saglabāt to datu konfidencialitāti, integritāti un drošību, kurus apkopojam mūsu darbību un misiju kontekstā.

Šīs politikas mērķis ir informēt jūs par veidu, kādā mēs ievācam un apstrādājam jūsu personas datus saskaņā ar normatīvajiem aktiem.

Aicinām regulāri pārskatīt šo politiku, kas var tikt atjaunināta un papildināta. Tombée du Nid marķējuma "EU for Trisomy 21" ietvaros pievērsīs jūsu uzmanību jebkurai jaunai versijai, izmantojot jebkuru izvēlētu līdzekli, tostarp tiešsaistē vai e-pastā.

 

Kas vāc jūsu datus?

Šī politika attiecas tikai uz apstrādi, ko īsteno asociācija Tombée du Nid saistībā ar "ES Trisomy 21"Asociācija Tombée du Nid, ko pārstāv tās juridiskais pārstāvis 4, Impasse Germaine 78480 VERNEUIL-SUR-SEINE, ir atbildīga par apstrādi.

 

Kādus datus mēs apkopojam?

Mēs apkopojam datus, kas nepieciešami pasākuma norisei "2021. gads Trisomy 21". Informācija tiek paziņota, nosūtot tiešsaistes reģistrācijas veidlapas, kas ir tieši pieejamas mūsu tīmekļa vietnē. To var arī netieši paziņot trešās personas, kuras ir saistītas ar mums vai sazinās ar mums. Šādā gadījumā attiecīgās personas tiks informētas pa e-pastu viņiem būs iespēja tiem piekļūt un iebilst pret to.

Tādējādi mēs varam vākt dažādus datus atbilstoši apsvērtajiem mērķiem, piemēram:

  • Identifikācijas dati: uzvārds, vārds, pasta un e-pasta adrese, tālruņa numurs, dzimšanas datums, pasta indekss, valsts ...
  • Personīgās dzīves dati: ģimenes stāvoklis, apraksts (kas patīk, hobiji...), foto...
  • NVO dati: mājas lapa, sociālie tīkli, Jūsu biedrības mērķis...

 

Uz kāda pamata un kāpēc mēs izmantojam jūsu datus?

Visa apstrāde, ko veic asociācija Tombée du Nid, ietvaros "ES Trisomy 21" marķējumam ir juridisks pamats saskaņā ar RGPD 6. pantu, un tas galvenokārt ir balstīts uz mūsu likumīgajām interesēm un jūsu piekrišanu. Tomēr tie var būt balstīti arī uz kādu no citiem juridiskajiem pamatiem, kas paredzēti 6. pantā.

Tādējādi dati galvenokārt tiek vākti par:

  • Atļaut realizēt pasākumus, kas saistīti ar 21. trisomijas svinībām 2021. gadā,
  • Sazināties un informēt dalībniekus par šajos pasākumos organizētajām aktivitātēm,
  • Veicināt attiecības ar Eiropas Parlamenta deputātiem, pilsoņiem un NVO,
  • Ievērot juridiskos pienākumus.

 

Cik ilgi mēs glabājam jūsu datus?

Ietvaros "ES Trisomy 21" etiķeti, biedrība Tombée du nid glabā jūsu personas datus tik ilgi, cik nepieciešams operācijām, kurām tie tika vākti, un saskaņā ar spēkā esošajiem noteikumiem, norādot, ka:

  • Personas datus var glabāt divus (2) gadus no notikumu beigām, kas saistīti ar Trisomy 21 svinībām 2021. gadā, ti, pēc 2021. gada 31. decembra.
  • Interneta lietotāja terminālī noglabātās sīkdatnes tiek glabātas trīspadsmit (13) mēnešus no to pirmās iemaksas lietotāja gala iekārtā.
  • Ja tiek iesniegta apelācija pret trešo personu vai strīds, jūsu personas dati var tikt glabāti līdz visu pārsūdzības iespēju termiņa beigām.

 

Datu pārsūtīšana netiek veikta. Neapmierinošas atbildes gadījumā varat iesniegt sūdzību Cnil (Commission nationale de l'informatique et des libertés), Francijas iestādei, kas ir atbildīga par personas datu aizsardzības nodrošināšanu.

 

Kam ir piekļuve jūsu datiem?

Dati tiek paziņoti tikai biedrībai "Tombée du Nid" marķējuma "EU for Trisomy 21" ietvaros, mūsu brīvprātīgajiem un pakalpojumu sniedzējiem. Mēs darām visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka mūsu apstrādātajiem datiem var piekļūt tikai pilnvarotas personas, stingri izpildot izvirzīto mērķi un mūsu juridiskos pienākumus.

Lai nodrošinātu mūsu apstrādes efektivitāti un drošību, mēs varam tos paziņot ārējiem saņēmējiem, pakalpojumu sniedzējiem un profesionālus padomus, piemēram, par datoru apkopi un drošību, mitināšanu, mūsu vietņu pārvaldību un uzturēšanu, e-pastu sūtīšanu, saziņas organizēšanu un pārvaldību. kampaņas utt.

 

Kur tiek glabāti jūsu dati?

Jūsu personas dati tiek glabāti mūsu iekšējos serveros Francijā.

Kādas ir sekas, ja noteikta informācija netiek paziņota?

Mēs savās veidlapās norādām obligāto informāciju saistībā ar zvaigznītes pievienošanas galveno mērķi.

 

Kādus drošības pasākumus mēs īstenojam?

Tombée du Nid marķējuma "ES par Trisomy 21" ietvaros ir apņēmies apstrādāt savāktos personas datus ar vislielāko rūpību un uzmanību un īsteno tehniskus, fiziskus un organizatoriskus pasākumus, lai pēc iespējas novērstu jebkādu izpaušanu. , izmaiņas vai nepieejamība. Mēs arī īstenojam minimizēšanas politiku, samazinot datu vākšanas apjomu līdz noteikti nepieciešamajam.

 

Kādas ir jūsu tiesības?

Saskaņā ar Vispārīgajiem datu aizsardzības noteikumiem 2016/679 jums ir tiesības uz informāciju, piekļūt un kopēt, labot un atjaunināt, dzēst, pārnesamību ar jums saistītiem datiem, ja ir izpildīti šo tiesību piemērošanas nosacījumi.

Ar tādiem pašiem nosacījumiem atkarībā no apstrādes tiesiskā pamata jums ir arī tiesības ierobežot datu apstrādi un iebilst pret to. Jūs varat arī jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu apstrādei, ja apstrāde tiek veikta uz šī tiesiskā pamata un ar nosacījumu, ka apstrāde nav balstīta arī uz citu juridisku pamatu.

Saskaņā ar Francijas Datu aizsardzības likuma 40.-1. pantu jums ir arī iespēja sniegt norādījumus par jūsu personas datu uzglabāšanu, dzēšanu un paziņošanu pēc jūsu nāves.

Informējam, ka jums ir tiesības iesniegt sūdzību CNIL, ja pēc sazināšanās ar mums uzskatāt, ka jūsu tiesības saistībā ar datu aizsardzību netiek ievērotas.

 

Pie kā sazināties, lai iegūtu vairāk informācijas vai izmantotu savas tiesības?

Ja ir uzrādīts derīgs identitāti apliecinošs dokuments, jūs varat īstenot savas tiesības, sazinoties ar mums:

o Pa pastu: Association Tombée du Nid - 4, Impasse Germaine 78480 VERNEUIL-SUR-SEINE

o By e-mail: contact@eufortrisomy21.eu

 

Par sīkdatnēm

Lai garantētu jums labāku pieredzi, šī vietne izmanto tikai sīkfailus, lai uzraudzītu trafiku un navigācijas plūstamību (Google Analytics). Šīs sīkdatnes netiek izmantotas reklāmas vai komerciāliem nolūkiem. Turpinot pārlūkot šo vietni, jūs piekrītat izmantošanai.

 

Kas ir "sīkdatne"?

"Sīkfails" ir ierobežota izmēra fails, kas parasti sastāv no burtiem un cipariem, ko tīmekļa serveris nosūta uz pārlūkprogrammas sīkfailu failu, kas atrodas jūsu datora cietajā diskā. Šīs funkcijas izmanto trešo pušu sīkfailus, ko tieši deponējuši šie pakalpojumi.

Jūs jebkurā laikā varat informēt sevi un iestatīt sīkfailus, lai tie pieņemtu vai noraidītu jūsu tīmekļa pārlūkprogrammā. Jūs varēsiet norādīt savu izvēli vietnei globāli vai pēc lapas.

Šīs sīkdatnes automātiski ģenerē darbības platforma, asociācija Tombée du Nid to ģenerēšanā neveic nekādas darbības.

Tomēr atkarībā no izmantotajām platformām jums ir iespēja pret tām iebilst, dzēst tās, izmantojot pārlūkprogrammas parametrus vai pat bloķēt.

 

Privātuma un attēlu tiesības

Mūsu reģistrācijas veidlapās jums var tikt lūgts iesniegt fotogrāfiju (nav obligāta), kas tiks ievietota šajā tīmekļa vietnē un/vai personas sociālajos tīklos. "ES Trisomy 21". Tie tiek izplatīti ar attiecīgo personu piekrišanu, kurām ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu.

The procedures for exercising this right are identical to those relating to the processing of personal data, i.e. by writing to the personal data protection manager of the Tombée du Nid association by post at the following postal address: Association Tombée du Nid - 4, Impasse Germaine - 78480 VERNEUIL SUR SEINE or by e-mail at the following address: contact@eufortrisomy21.eu accompanied by a copy of a valid identity card.