Konfidencialumas ir asmens duomenų valdymo politika

Šios konfidencialumo politikos tikslas yra apibrėžti Tombée du Nid principus ir gaires įgyvendinantES dėl trisomijos 21„pažymėti savo įsipareigojimą kiek įmanoma išsaugoti duomenų, kuriuos renkame vykdydami savo veiklą ir misijas, konfidencialumą, vientisumą ir saugumą.

Šios politikos tikslas yra informuoti jus apie tai, kaip mes renkame ir tvarkome jūsų asmens duomenis pagal reglamentus.

Kviečiame reguliariai peržiūrėti šią politiką, kuri gali būti atnaujinta ir papildyta. „Tombée du Nid“ ženklas „EU for Trisomy 21“ suteiks jūsų dėmesiui bet kurią naują versiją bet kokiomis pasirinktomis priemonėmis, įskaitant internetą ar el. Paštą.

 

Kas renka jūsų duomenis?

Ši politika susijusi tik su „Tombée du Nid“ asociacijos vykdomu duomenų tvarkymu pagalES dėl trisomijos 21"Etiketė. Už duomenų tvarkymą atsakinga Asociacija„ Tombée du Nid “, atstovaujama jos teisinio atstovo 4, Impasse Germaine 78480 VERNEUIL-SUR-SEINE.

 

Kokius duomenis mes renkame?

Renkame duomenis, reikalingus įvykiui įvykdyti "2021 m. - Trisomy 21Informacija perduodama siunčiant internetines registracijos formas, tiesiogiai prieinamas mūsų svetainėje. Ją taip pat gali perduoti netiesiogiai su mumis susijusios ar su jumis susisiekiančios trečiosios šalys. Tokiu atveju suinteresuoti asmenys bus informuoti el. Paštu apie juos surinktų duomenų. Jie turės galimybę su jais susipažinti ir priešintis.

Taigi galime būti paskatinti rinkti įvairius duomenis pagal numatytus tikslus, pavyzdžiui:

  • Identifikavimo duomenys: pavardė, vardas, pašto ir el. Pašto adresas, telefono numeris, gimimo data, pašto kodas, šalis ...
  • Asmeninio gyvenimo duomenys: šeimos situacija, aprašymas (kas jums patinka, jūsų pomėgiai ...), nuotrauka ...
  • NVO duomenys: svetainė, socialiniai tinklai, jūsų asociacijos tikslas ...

 

Kuo remiantis ir kodėl naudojame jūsų duomenis?

Visas Tombée du Nid asociacijos atliekamas duomenų tvarkymoES dėl trisomijos 21"etiketė turi teisinį pagrindą pagal RGPD 6 straipsnį ir daugiausia grindžiama mūsų teisėtais interesais ir jūsų sutikimu. Tačiau jie taip pat gali būti grindžiami vienu iš kitų 6 straipsnyje numatytų teisinių pagrindų.

Taigi daugiausia renkami duomenys:

  • Leiskite realizuoti įvykius, susijusius su 21-osios trisomijos šventimu 2021 m.,
  • Bendraukite ir informuokite dalyvius apie šiuose renginiuose organizuojamą veiklą,
  • Palengvinti santykius su Europos Parlamento nariais, piliečiais ir NVO,
  • Laikytis teisinių įsipareigojimų.

 

Kaip ilgai mes saugome jūsų duomenis?

Pagal „Trisomijos 21 ES„etiketė, asociacija„ Tombée du nid “saugo jūsų asmens duomenis tiek laiko, kiek reikia operacijoms, kurioms jie buvo renkami, ir laikydamasi galiojančių taisyklių, nurodant, kad:

  • Asmens duomenys gali būti saugomi dvejus (2) metus nuo įvykių, susijusių su 21-osios trisomijos šventimu, pabaigos 2021 m., Ty po 2021 m. Gruodžio 31 d.
  • Interneto vartotojo terminale saugomi slapukai saugomi trylika (13) mėnesių nuo jų pirmojo įnešimo į vartotojo galinę įrangą.
  • Kai apskundžiama trečioji šalis arba kyla ginčas, jūsų asmens duomenys gali būti saugomi iki visų apeliacijos būdų pabaigos.

 

Duomenys neperduodami. Nepatenkinamo atsakymo atveju galite pateikti skundą Prancūzijos institucijai Cnil (Commission nationale de l'informatique et des libertés), atsakingai už asmens duomenų apsaugos užtikrinimą.

 

Kas turi prieigą prie jūsų duomenų?

Duomenys perduodami tik asociacijai „Tombée du Nid“ pagal „EU for Trisomy 21“ etiketę, mūsų savanoriams ir paslaugų teikėjams. Mes dedame visas pastangas, kad tik įgalioti asmenys, griežtai įgyvendindami siekiamą tikslą ir mūsų teisinius įsipareigojimus, galėtų turėti prieigą prie mūsų tvarkomų duomenų.

Siekdami užtikrinti mūsų apdorojimo efektyvumą ir saugumą, galime apie juos pranešti išorės gavėjams, paslaugų teikėjams ir profesionaliems patarimams, pavyzdžiui, kompiuterių priežiūrai ir saugumui, mūsų svetainių talpinimui, valdymui ir priežiūrai, el. kampanijos ir kt.

 

Kur saugomi jūsų duomenys?

Jūsų asmens duomenys saugomi mūsų vidaus serveriuose Prancūzijoje.

Kokios yra pasekmės, jei nepateikiama tam tikra informacija?

Savo formose nurodome privalomą informaciją apie pagrindinį tikslą, kurio siekiama žvaigždute.

 

Kokias saugumo priemones mes įgyvendiname?

„Tombée du Nid“ ženklas „EU for Trisomy 21“ yra įsipareigojęs kuo atidžiau ir atidžiau elgtis su surinktais asmens duomenimis ir įgyvendinti technines, fizines ir organizacines priemones, kad kiek įmanoma būtų išvengta bet kokio informacijos atskleidimo. , pakeitimas ar neprieinamumas. Mes taip pat įgyvendiname minimalizavimo politiką, sumažinant duomenų rinkimo apimtį iki būtinosios.

 

Kokios tavo teisės?

Remiantis Bendrosiomis duomenų apsaugos taisyklėmis 2016/679, jūs turite teisę gauti informaciją, susipažinti ir kopijuoti, taisyti ir atnaujinti, ištrinti, perkelti duomenis apie jus, jei tenkinamos šių teisių taikymo sąlygos.

Tomis pačiomis sąlygomis jūs taip pat turite teisę apriboti ir nesutikti, kad būtų tvarkomi su jumis susiję duomenys, atsižvelgiant į teisinį duomenų tvarkymo pagrindą. Jūs taip pat galite bet kada atšaukti sutikimą dėl duomenų tvarkymo, jei duomenys tvarkomi remiantis šiuo teisiniu pagrindu ir su sąlyga, kad duomenų tvarkymas taip pat nėra pagrįstas kitu teisiniu pagrindu.

Pagal Prancūzijos duomenų apsaugos įstatymo 40-1 straipsnį jūs taip pat turite galimybę duoti nurodymus, kaip saugoti, ištrinti ir perduoti jūsų asmens duomenis po jūsų mirties.

Mes informuojame jus, kad turite teisę pateikti skundą CNIL, jei manę, kad susisiekę su mumis manote, kad nepaisoma jūsų teisių, susijusių su duomenų apsauga.

 

Į ką kreiptis norint gauti daugiau informacijos ar pasinaudoti savo teisėmis?

Jei pateiksite galiojantį tapatybės įrodymą, galite pasinaudoti savo teisėmis susisiekę su mumis:

o paštu: Asociacija Tombée du Nid - 4, Impasse Germaine 78480 VERNEUIL-SUR-SEINE

o elektroniniu paštu: contact@eufortrisomy21.eu

 

Apie slapukus

Siekdama užtikrinti geresnę patirtį, ši svetainė slapukus naudoja tik srauto ir naršymo sklandumui stebėti („Google Analytics“). Šie slapukai nėra naudojami reklamos ar komerciniais tikslais. Tęsdami naršymą šioje svetainėje sutinkate su tokiu naudojimu.

 

Kas yra „slapukas“?

„Slapukas“ yra riboto dydžio failas, paprastai sudarytas iš raidžių ir skaičių, kurį žiniatinklio serveris siunčia į naršyklės slapukų failą, esantį jūsų kompiuterio standžiajame diske. Šios funkcijos naudoja trečiųjų šalių slapukus, kuriuos tiesiogiai saugo šios paslaugos.

Galite bet kada informuoti apie save ir nustatyti savo slapukus, kad jie juos priimtų ar atsisakytų jūsų žiniatinklio naršyklėje. Galėsite nurodyti savo pasirinkimą svetainėje arba visame puslapyje.

Šiuos slapukus automatiškai sugeneruoja veikianti platforma, asociacija „Tombée du Nid“ jų kartoje nieko neveikia.

Tačiau, atsižvelgiant į naudojamas platformas, turite galimybę jiems priešintis, juos ištrinti naudodami savo naršyklės parametrus ar net užblokuoti.

 

Privatumas ir atvaizdo teisės

Mūsų registracijos formose jūsų gali paprašyti pateikti nuotrauką (neprivaloma), kuri bus paskelbta šioje svetainėje ir (arba) socialiniuose tinkluose. „Trisomijos 21 ES“. Jos platinamos sutikus atitinkamiems asmenims, kurie turi teisę bet kada atšaukti savo sutikimą.

Naudojimosi šia teise procedūros yra identiškos procedūroms, susijusioms su asmens duomenų tvarkymu, ty raštu asociacijos „Tombée du Nid“ asmens duomenų apsaugos vadybininkui paštu šiuo pašto adresu: Asociacija Tombée du Nid - 4, Impasse Germaine - 78480 VERNEUIL SUR SEINE arba el. Paštu šiuo adresu: contact@eufortrisomy21.eu kartu su galiojančios asmens tapatybės kortelės kopija.